2012/02/23

"bi fincan daha?"

Çayla pek alakası olmayan biriyimdir. Kahveyle de Türk kahvesi özelinde seviyeli ve rutin bir ilişkimiz var. Haricinde bir bağımlılığım yok. Canımın isteği, zaman zaman da enerji düşüklüğü doğrultusunda saldırıyorum tabii. E haliyle, çay ve kahve sempatizanlığım bu seviyede olunca kupa, fincan, mug olaylarına bir ilgi-alaka da pek söz konusu değil. Mesela şu an bu postu yazarken, monitörle aramda duran bir kupa var. Kim bilir kaç senesinin yılbaşısında bir hediye geldi hatırlamıyorum. Orada öylece karşımda duruyor. Ama pek sempatik. Efendi efendi "mmm... taste, enjoy, relax" diye doğrudan mesaj veriyor. Subliminal anlamlar yüklemeye de açık pek tabii, eheh :)
Her neyse. Kullanma ihtiyacım olmadğından pek kullanmıyorum dedim ancak, ofis ortamında başka insanların masalarında görünce de pek hoşuma gidiyor. Sanki bi hikayeleri var kupaların, mugların (içime Çağan Irmak kaçmış meğersem :/)... Kimisi bir tatilden alınmış, kimisi hediye edilmiş, kimisi ise belli ki evdeki raftan çıkıp gelmiş. Özeniyorum ama boşa tabii, kullanım alışkanlığım hiç yok.
Nefsimi köreltmek için komikli, stilli ne var ne yok diye bir bakayım dedim. Elim değmişken de burada bir post haline getirdim. Belki birinin hoşuna gider, bir başkasına hediye olur, afiyetle çay-kahve içer... Alınabilir olanların satıldıkları linklerini de veriyorum. Alan olursa afiyet ola :)