2012/04/08

BookBook

Konu Apple olunca, hakkında bulunup yazılacakların sonu gelmiyor. Markanın kendi inisiyatifi dışında sürekli yeni bir şeyler tasarlanıyor, Apple fanlarının gönlünü ilk bakışta çelebiliyor. Benim gibi Apple kullanıcısı olmayanlar bile kayıtsız kalamıyor, ucundan kıyısından mutlaka bulaşıyor. Dayanamayıp bir posta konu edebiliyor.
Daha önce de bir postta iPhone case güzellemesi yapmıştım. Bu sefer de yine Apple ürünleri için tek bir tasarıma yer vereceğim. Tek tasarım çünkü hakikaten çok güzel. Beraberinde başka modeller girip de onları gölgesinde bıraksın istemem. (Böyle de adil bir yaradılışım var işte :p)

 
Twelve South, kendini Apple ürünleri için aksesuar tasarlamaya adamış bir firma, yerinde bir deyimle tam bir Apple fanboy. Apple için tasarladıkları ürünlere bakıldığı zaman pratiklik ve kullanım kolaylığı tasarımlarının en belirgin özellikleri. Ancak yaptıkları bir kılıf/çanta serisi var ki, orta desibelli bir "Ouww!" çektiriyor.

Bu vintage ansiklopedi görünümlü serinin adı BookBook. Koyu kahve ve kırmızı olmak üzere iki renk seçeneği olan BookBook hem sert deri yüzeyi ile Apple ürününüzü koruyor, hem de ansiklopedi görünümü sayesinde Apple'ınızın hiç ama hiç dikkat çekmemesini sağlıyor. Yani hırsızlığa karşı bir nevi yanıltıcı taktiği var. Güvenlik budur işte :)
 
MacBook Air için olan kılıf haliyle daha ince tasarlanmış. iPad için olan ise içindeki ip bağlantısı ile stand işlevi de görüyor. iPad için olanını ben çok sevdim. Klasik kitap alışkanlığından e-kitap okurluğuna geçişte zorlananlar için birebir bence :)

 iPhone BookBook'unda ise kredi kartı vs için küçük cepler var. 

BookBook serisindeki kılıfların fiyatları iPhone ile 59.99$'dan başlayıp MacBook Pro ile 99.99$'da kapanıyor. Gayet iyi, kaçmaz bence...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder